T 0226 - 352565  |  ma t/m vr  8:30-12:00 13:30-16:30

Corona maatregelen

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Hebben wij een afspraak met u gemaakt, en mocht er in de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op 1 van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.
 1. Heeft u corona?
 2. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona?
 3. Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 4. Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden), last van reuk- en of geurverlies?
 5. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 6. Bent u in thuisisolatie?
 7. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij het betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. Wij verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. Wij proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:
 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd.
 • Wacht u dan buiten even op ons? Of desnoods in de auto. Wij halen u. (eventueel geven wij een belletje dat u naar binnen mag)
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Wij vragen u na uw behandeling de praktijk zo snel als mogelijk weer te verlaten. Voor een vervolgafspraak willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen of middels een e-mail ons te verzoeken contact met u op te nemen.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand nog niet schudden.
Voor een heel aantal behandelingen zullen wij u vragen voor de behandeling 1 minuut te laten spoelen (desinfectie van de mond)
In de behandelkamer houden wij ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben wij aanvullende hygiënemaatregelen genomen.
Voor het maken of verzetten van een afspraak kunt u bellen met
0226 - 352565

Contactinformatie

Tandheelkundig Centrum Opmeer

Lindengracht 33
1716 DD Opmeer
T. 0226 - 352565
E. info@tandheelkundigcentrum.nl
WhatsApp. 06- 137 994 00

Over TCO

Tandheelkundig Centrum Opmeer is van oorsprong en nog steeds een plaats waar je terecht kunt voor goede tandheelkundige basiszorg, maar de tandheelkunde anno nu heeft veel meer te bieden dan vaak wordt gedacht.