T 0226 - 352565  |  ma t/m vr  8:30-12:00 / 13.30-16:30 uur

Implantologie

Image

Tandfuncties herstellen

Tandheelkundige implantologie is niet een vervanging van bestaande middelen, maar een uitbreiding, waarbij het ineens mogelijk blijkt om verloren tandfuncties door middel van implantaten en de daarop vervaardigde constructies terug te vinden.

Een implantaat is een kunstwortel die kan worden gebruikt ter vervanging van  bijvoorbeeld een enkele tand of kies in combinatie met een kroon. Ook worden implantaten gebruikt bij het vastzetten van gebitsprothesen, het zogenaamde "klik gebit ". Het implantaat is een kleine schroef van titanium, titaniumlegering of keramiek. Deze materiaalsoorten worden over het algemeen goed verdragen door het menselijk lichaam.

Als er implantaten geplaatst moeten worden, dan is het heel vaak noodzakelijk om op de plek waar de implantaten moeten komen eerst de kwaliteit van het bot te verbeteren om daarmee te bereiken dat het eindresultaat ook esthetisch verantwoord is.

Mocht een implantaat gewenst zijn, dan zullen wij u doorverwijzen naar een implantoog in de omgeving.

Kiezen sealen

Waarom kiezen sealen?

DPSI score

Weet u wat uw DPSI score is?

Vaste beugel

Hoe werkt een beugel?

Contactinformatie

Tandheelkundig Centrum Opmeer

Lindengracht 33
1716 DD Opmeer
T. 0226 - 352565
E. info@tandheelkundigcentrum.nl
WhatsApp. 06 - 23682322

Over TCO

Tandheelkundig Centrum Opmeer is van oorsprong en nog steeds een plaats waar je terecht kunt voor goede tandheelkundige basiszorg, maar de tandheelkunde anno nu heeft veel meer te bieden dan vaak wordt gedacht.