T 0226 - 352565  |  ma t/m vr  8:30-12:00 13:30-16:00

De praktijk

tco_pand_500.jpg

IN HET KORT OVER
TANDHEELKUNDIG CENTRUM OPMEER

Tandheelkundig Centrum Opmeer is van oorsprong en nog steeds een plaats waar je terecht kunt voor goede tandheelkundige basiszorg, maar de tandheelkunde anno nu heeft veel meer te bieden dan vaak wordt gedacht.

Tandheelkundig Centrum Opmeer heeft drie behandelkamers waarvan één op de eerste verdieping. 

Maak kennis met ons team.

Begrip in de regio

Om de geboden kwaliteit te onderstrepen: de tandartspraktijk bestaat al meer dan 23 jaar en is daarmee een begrip in de regio. TCO is verder sinds 1997 een moderne groeiende praktijk en wij nemen nieuwe patiënten aan.

We zijn trots op onze rustige patiëntgerichte en heel kindvriendelijke werkwijze. Deze helpt mensen regelmatig over een drempel heen.

Wat wij bieden

Wij bieden de dagelijkse zorg aan patiënten, die van een moderne tandartsenpraktijk verwacht mag worden. Daarnaast zijn wij ook een verwijspraktijk voor implantologie en orthodontie.

Dit houdt in dat wij specialistische zorg in de implantologie en orthodontie bieden aan patiënten die door hun eigen tandarts zijn doorverwezen. Het kan hierbij gaan om lastige behandelingen, het bespreken welke behandelingen mogelijk zijn of om behandelingen die uw eigen tandarts niet zelf uitvoert.

Bereikbaarheid

Tandheelkundig Centrum Opmeer heeft twee parkeerplekken op eigen terrein en er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Openbaar vervoer vindt u op slechts 5 minuten loopafstand van onze praktijk. Buslijn 12 van Connexxion rijdt van het Centraal Station in Hoorn richting Hoogwoud. U stapt in/uit bij halte ‘Pastoor Meriusstraat’ in Spanbroek.
(www.ov9292.nl of www.connexxion.nl).

Waarom wij?

INDIVIDUELE BENADERING
Wij vinden het belangrijk om voor iedereen een behandeling op maat te maken.

Contactinformatie

Tandheelkundig Centrum Opmeer

Lindengracht 33
1716 DD Opmeer
T. 0226 - 352565
E. info@tandheelkundigcentrum.nl
WhatsApp. 06- 137 994 00

Over TCO

Tandheelkundig Centrum Opmeer is van oorsprong en nog steeds een plaats waar je terecht kunt voor goede tandheelkundige basiszorg, maar de tandheelkunde anno nu heeft veel meer te bieden dan vaak wordt gedacht.