T 0226 - 352565  |  ma t/m vr  8:30-12:00 13:30-16:00

Orthodontie

Image
Uw gezicht en uw glimlach zijn uw visitekaartje.

Veel mensen nemen een beugel omdat ze graag een mooi gebit met rechte tanden willen. Een beugel corrigeert scheefstaande tanden. Rechte tanden zien er verzorgd uit en u krijgt er een mooiere glimlach door.

Maar een beugel draag je niet alleen voor een mooie glimlach. Tanden die scheef staan, kunnen ervoor zorgen dat iemand minder goed kan eten, kauwen, praten of zelfs lachen. Een beugel biedt een oplossing wanneer er te weinig ruimte in de mond is of wanneer de tanden en kiezen niet goed op elkaar staan. Ook zijn scheve tanden lastiger schoon te houden. Soms staan tanden of kiezen zo scheef dat ze leiden tot schade aan de tanden, een ontsteking van het tandvlees of vergroeide kaken.

Plaatsen van de beugel

Elke mond is uniek, dus aan de hand van uw specifieke situatie bepaalt de tandarts voor orthodontie welk type beugel u nodig heeft.

Bij ons kunt u o.a. terecht voor:
Slotjesbeugel, Twin Blockbeugel, Myobrace / myofunctionele trainer en Trioclear

Vaste beugel

Hoe werkt een beugel?

Problemen

Is er iets mis met je beugel?

Trioclear beugel

Onzichtbare beugel?

Twin Block

Overbeet?

Myobrace

Verkeerde mondgewoonte?

Contactinformatie

Tandheelkundig Centrum Opmeer

Lindengracht 33
1716 DD Opmeer
T. 0226 - 352565
E. info@tandheelkundigcentrum.nl
WhatsApp. 06- 137 994 00

Over TCO

Tandheelkundig Centrum Opmeer is van oorsprong en nog steeds een plaats waar je terecht kunt voor goede tandheelkundige basiszorg, maar de tandheelkunde anno nu heeft veel meer te bieden dan vaak wordt gedacht.